Известие

Collapse
No announcement yet.

ICS проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Между другото в ауто италия също могат да ви кажат кода но се чака отговор 10 дни от италия.
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
      Между другото в ауто италия също могат да ви кажат кода но се чака отговор 10 дни от италия.
      Това е валидно за коли до 5 години от датата на производство. Аз лично съм искал кодове от Италия (беше за 156-цата ми) и от там отговориха , че не пазят данни за коли които са над 5 години. За тях тези автомобили са бракувани и още по лошо изобщо се заличават ако са напуснали окончателно Италия(както в моя случай - станала българка).
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
        Това е валидно за коли до 5 години от датата на производство. Аз лично съм искал кодове от Италия (беше за 156-цата ми) и от там отговориха , че не пазят данни за коли които са над 5 години. За тях тези автомобили са бракувани и още по лошо изобщо се заличават ако са напуснали окончателно Италия(както в моя случай - станала българка).
        Мойта беше 6 годишна и половина , когато милата дойде при мен и именно Ауто Италия ми доставиха кода след 20 дена и срещу скромната сума от 120 лева !
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Такава е сумата и няма никакво значение кога е произведена колата
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги аз споделям какво ми отговориха директно от алфа ромео на мое запитване за кодове. Ако колегитеот Аутоиталия имат някава възможност по други канали няма лошо.
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
            X